Bemutatkozás

Vállalkozásom háttere

Több mint 10 éve dolgozom főállásban webfejlesztőként. Vállalkozásom profilja webfejlesztés, weboldal készítés, weboldal karbantartás. Fontosnak tartom a megbízható, pontos, határidőt betartó fejlesztési folyamatot.

Tanulmányok

A gimnázium évek alatt, adatbázis programozói tanfolyamra jártam, így közvetlenül az érettségi megszerzése után adatbázis programozói képesítést tettem le. Később felsőfokú programozói és számítástechnika tanári végzettséget szereztem.

2010-ben végeztem a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola új média grafikus képzésen. Korábbi weboldalam a képzés szakdolgozataként is szolgált, a vizsgamunkaként leadott tartalmat az így készült blog szakdolgozat kategóriába sorolt bejegyzései alkotják.

Technológia

A webfejlesztéssel kapcsolatos technológiai újdonságokat figyelemmel kísérem. Ehhez hozzá járul a felsorolt csoportok által szervezett rendezvényeken való részvétel valamint különböző szakmai blogok követése.

Érdekességek és Így készült blog

Érdekességek című blogomban olyan bejegyzésekkel jelentkezem, melyek az internet és a design világából merítenek. A weboldalak készítése során felmerülő hasznos megoldási lehetőségekkel, technológia újdonságokkal kapcsolatos tapasztalataimat is itt osztom meg.

Ha a weboldal készítés során a design és arculat tervezését is én végzem, a programozás mellett, az oldal kialakulásának folyamata hasonlóan történik, mint ahogy a saját honlapom esetében zajlott. Az így készült blogban, a logótervezés, a színrendszer és a tipográfia rendszer valamint a különböző kommunikációs felületek kialakításáról kaphat áttekintést.