Weboldal készítés, honlap karbantartás - weigel.hu webfejlesztés

Weboldal készítés, honlap karbantartás - weigel.hu webfejlesztés

Bemutatkozás

Vállalkozásom háttere

Több mint 10 éve dolgozom főállásban webfejlesztőként. Vállalkozásom profilja webfejlesztés, weboldal készítés, weboldal karbantartás. Fontosnak tartom a megbízható, pontos, határidőt betartó fejlesztési folyamatot.

Tanulmányok

A gimnázium évek alatt, adatbázis programozói tanfolyamra jártam, így közvetlenül az érettségi megszerzése után adatbázis programozói képesítést tettem le. Később felsőfokú programozói és számítástechnika tanári végzettséget szereztem.

2010-ben végeztem a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola új média grafikus képzésen. Weboldalam a képzés szakdolgozataként is szolgált, a vizsgamunkaként leadott tartalmat az így készült blog szakdolgozat kategóriába sorolt bejegyzései alkotják.

Technológia

A webfejlesztéssel kapcsolatos technológiai újdonságokat figyelemmel kísérem. Ehhez hozzá járul a felsorolt csoportok által szervezett rendezvényeken való részvétel valamint különböző szakmai blogok követése.

Érdekességek és Így készült blog

Érdekességek című blogomban olyan bejegyzésekkel jelentkezem, melyek az internet és a design világából merítenek. A weboldalak készítése során felmerülő hasznos megoldási lehetőségekkel, technológia újdonságokkal kapcsolatos tapasztalataimat is itt osztom meg.

Ha a weboldal készítés során a design és arculat tervezését is én végzem, a programozás mellett, az oldal kialakulásának folyamata hasonlóan történik, mint ahogy a saját honlapom esetében zajlott. Az így készült blogban, a logótervezés, a színrendszer és a tipográfia rendszer valamint a különböző kommunikációs felületek kialakításáról kaphat áttekintést.
 
Szilvi
Újdonságok követése, közösségek
Designerek, sikeres alkotók bemutatkozásai, előadásai.
Új és izgalmas technológiákról szóló demók, prezentációk.
A Fejlesztök & Felhasználók Meetupon a két csoport tagjait szeretnénk közelíteni egymáshoz.


weigel.hu
weigel.hu - webfejlesztés megosztása Twitteren
weigel.hu - webfejlesztés megosztása a Facebook oldalon
weigel.hu - webfejlesztés megosztása Google könyvjelzők között
weigel.hu - webfejlesztés megosztása a Delicious könyvjelzők között
weigel.hu - webfejlesztés a Twitteren
Tetszik? Jelöld be Facebookon
vagy kövesd Twitteren!
© 2009-2018 Weigel Szilvia Minden jog fenntartva.