Alkalmazás

Ingyenes PDF nyomtatás

Nemrég találtam a Bullzip PDF Printer alkalmazást, mellyel PDF formátumban nyomtathatunk, bármely Microsoft Windows alkalmazásból.

letöltött zip fájlban lévő alkalmazást kell telepíteni. Az ingyenesség korlátozott, vagyis személyes használatra ingyenes,  cégek esetében maximum 10 felhasználó használhatja. Nem tartalmaz hirdetéseket és mindenféle felugró ablakokat.

Korábban a PDF995 nevű alkalmazást használtam, de ahhoz másik két kiegészítőt kellett telepíteni és PDF mentés közben reklám ablakok is megjelentek. Nem volt ezzel különösebb probléma, de ha van egyszerűbb megoldás, akkor inkább azt választom.

Miután a nyomtatásnál a Bullzip PDF Printer nyomtatót választottuk, megjelenik egy felugró ablak, ahol beállíthatjuk milyen formátumban (lehetőség van akár képként menteni a tartalmat) és hova szeretnénk menteni.

További opciókat láthatunk a többi fül alatt, többek között  beállíthatjuk a mentés minőségét, legyen-e vízjel rajta, legyen-e jelszóval korlátozva, vagy már létező PDF fájlhoz fűzzük-e a készülő fájlt.